Aparat AC split inverter MSY-09HRDN1

Aparat-AC-inverter-seria-Y-black-193x87[1]

Aparat AC split inverter MSY-09HRDN1

Aparatele de aer conditionat cu tehnologie inverter fac parte din cea mai noua generatie de instalatii de climatizare. Modelul MSY-09HRDN1 al celui mai mare producator de aparate de aer conditionat la nivel mondial “Midea” poate fi produs in doua variante de culori negru sau auriu.

Finisajele exterioare de o calitate excelenta si suprafetele lucioase tip oglinda il recomanda pentru a fi montat in cele mai moderne si luxoase locatii atat casnice cat si comerciale.

Ca si gama de putere, modelele de aparate de aer conditionat din gama Y sunt disponibile in variantele de 9000 BTU (pentru suprafete de 16-24 mp) si 12000 BTU (pentru suprafete de 28-40 mp)

Datorita tehnologiei inverter modelele din aceasta gama pot ajunge pana la un coeficient de performanta (COP) de 4.61. In termeni simpli coeficientul de performanta se refera la eficienta cu care un dispozitiv de climatizare transforma curentul electric absorbit in caldura. In cazul de fata un COP de 4.61 insemna ca la 1 (un) watt de curent electric consumat acest aparat de aer conditionat produce 4.61 wati de caldura(frig).

Firma noastra asigura montajul oricarui aparat de aer conditionat achizitionat, in maxim 7 zile  chiar si in perioadele foarte aglomerate (vara). Montajul este efectuat de tehnicieni experimentati cu o seriozitate maxima.

Garantia oferita este de 24 luni de la montaj.

Puteti descarca fisa tehnica completa a modelelelor disponibile de aer conditionat din aceasta gama facand click pe link-ul de mai jos.

Fisa tehnica aparat AC inverter seria Y Download