Despre Noi

Sc Maty Serv SRL a luat fiinta in 1993 avand ca obiect de activitate reparatii frigidere.

In anul 1997 s-a modificat principalul obiect de activitate, acesta fiind reparatii frigorifice la utilaje industriale si in paralel executand intretinerea si reparatii de utilaje frigorifice pe baza de contract de service.

Pe parcurs am inceput si activitatea de montaj utilaje frigorifice , camere frigorifice si aparate de aer conditionat. In anul 2006 am deschis un magazine cu piese si utilaje frigorifice , si am inceput si comercializarea de vitrine frigorifice.In prezent comercializam vitrine frigorifice si dotari complete pentru magazine si supermarketuri,aparate de aer conditionat, piese si utilaje frigorifice , executam montaje si asiguram service frigotehnic pe baza de contract (la peste 25 de spatii comerciale)cu un numar relativ mic de doar 5 angajati.

Principalii colaboratori sunt Rosoos Frigotehnic – importator piese frigorifice, Splendid service – importator vitrine frigorifice si Mondial Elite.

Deviza noastra este calitate inainte de toate. Orice facem vrem ca sa fim noi multumiti de ceea ce am realizat iar prin aceasta si clientul sa fie multumit.