Montaj si Servicii

Montaj instalatii frigorifice

 

Orice instalatie frigorifica, de la cele mai mici pana la cele mari capacitati este un sistem complex cu multe componente care trebuie sa lucreze in armonie unele cu altele si care se afla in permanenta intr-un echilibru precar.

In orice moment al functionarii sale printr-o astfel de instalatie circula agenti frigorifici atat in stare lichida cat si gazoasa, la diverse presiuni, functioneaza componente electrice si avem de gestionat fluxuri de aer cald si rece.

Este important ca o instalatie frigorifica sa fie proiectata bine si extrem de important ca realizarea ei efectiva (montajul) sa fie facuta de tehnicieni cu o buna pregatire teoretica si multa experienta practica. In toate fazele de montaj lucrarile trebuie realizate cu foarte mare precizie si responsabilitate pentru ca la final instalatia frigorifica sa functioneze corect.

Tinand cont de toate aceste necesitati firma Maty Serv SRL va pune la dispozitie o echipa mare de tehnicieni frigotehnisti cu o vasta experienta in acest domeniu. Toate lucrarile sunt realizate cu piese si accesorii de cea mai inalta calitate de la producatori renumiti la nivel international, folosind scule profesionale de ultima generatie.

Montajul se face in cel mai scurt timp posibil existand si posibilitatea lucrului in 3 schimburi (in cazul instalatiilor foarte mari) pentru o cat mai rapida punere in functiune.

 

Service & revizii periodice

 

Pentru a evita neplacerile provocate de avariile in cazul instalatiilor frigorifice si a posibilelor pagube materiale cauzate de deteriorarea produselor alimentare perisabile va sfatuim ca in orice moment sa aveti la indemana un numar de telefon de la departamentul tehnic al unei firme specializate.

Maty Serv SRL executa interventii la solicitare pentru remedierea defectiunilor aparute la instalatii frigorifice. Deplasarea echipei de service  se face in cel mai scurt timp in cazul defectiunilor aparute la echipamentele aflate in prioada de garantie sau in cazul societatilor cu care avem contracte de service. Pentru orice alte solicitari interventia se face in maxim de 24 de ore de la anuntarea avariei.

Va recomandam sa solicitati interventia echipei de service prin telefon, la 0741 221 331 sau e-mail la adresa office@matyserv.ro

Indiferent de situatie este bine sa solicitati una sau doua revizii anual chiar daca instalatia frigorifica functioneaza normal. In acest fel puteti preintampina aparitia unei defectiuni.