Vitrine frigorifice Basia 2

Vitrina-frigorifica-Basia-2-193x103[1]

Vitrine frigorifice Basia 2

Vitrine frigorifice Basia 2, ideale pentru expunerea si pastrarea produselor de carmangerie, a preparatelor din carne si a lactatelor.

Caracteristici standard:

Temperatura: +1/+10 oC; compresor intern sau agregat extern; dispozitiv multiplexabil; racire Vitrina frigorifica Basia 2statica/ventilata; carcasa exterioara din otel, vopsit alb; panou de baza si frontal din otel, vopsit alb; izolatie din spuma poliuretanica ecologica; zona de expunere din otel, vopsit alb; depozit de marfa din otel, vopsit alb; usi camera depozitare – batante; blat de lucru din inox; profile din aluminiu anodizat, culoare argintiu sau auriu; geam frontal curbat si mobil; neon LED (culoare alb); bara frontala, mai multe culori disponibile; laterale izolate din ABS – mai multe culori disponibile; picioare reglabile in inaltime; decongelare automata; container de plastic pentru colectarea apei rezultate din decongelare; controller cu afisaj digital al temperaturii; sistem alarma condensator murdar.

Pentru a se putea adapta cat mai bine oricarui spatiu comercial, acest model de vitrina frigorifica orizontala poate fi executata si in 2 variante de colt: interior sau exterior. De asemenea, din combinarea diferitelor module se poate realiza o vitrina frigorifica de orice lungime.

Vitrina frigorifica Basia 2 poate fi realizata fara agregat frigorific incorporat fiind astfel posibila cuplarea ei la un agregat sau o centrala frigorifica exterioara.

Lungimile disponibile pentru acest utilaj sunt 1.1 m, 1.4 m, 1.7 m, 2.1 m, 2.5 m, 3.0 m, 3.4 m si 3.75 m. Mai jos puteti gasi cateva dintre fisele tehnice detaliate si variantele de culori disponibile pentru vitrina frigorifica Basia 2.

Configurator culori

Fisa tehnica Basia 2/3.0 S (compresor incorporat, racire statica)

Fisa tehnica Basia 2/3.0 W (compresor incorporat, racire ventilata)

Fisa tehnica  Basia 2/2.1 S-mod/A (modulara, compresor incorporat, racire statica)

Fisa tehnica Basia 2/1.1 W-mod/A (modulara, compresor incorporat, racire ventilata)

Fisa tehnica Basia 2/NW S-mod/C (modulara, fara agregat, racire statica)

Fisa tehnica Basia 2/NZ W-mod/C (modulara, fara agregat, racire ventilata)